• USD 32,49
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.488,48
  • BİST100 9.554
  • BTC 62.200

YÜRÜYÜŞ Haberleri

YÜRÜYÜŞ haberleri ve güncel YÜRÜYÜŞ gelişmeleri, YÜRÜYÜŞ ile ilgili tüm video, YÜRÜYÜŞ fotoğrafları ve YÜRÜYÜŞ haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Doğa yürüyüşü, bisiklet, ATV veya Göl Botu turları ile hem dinlenme hem eğlence hem de spor yapmak isteyenlere farklı seçenekler...

SPOR

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Gençlerbirliği maçının ardından, "Yürüyüşümüzü devam ettirmek istiyoruz, hemen toparlanmalıyız" dedi.

GÜNDEM

Osmancık’ta toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin gerçekleştirileceği alanlar ile afiş ve pankartların asılacağı yerler yeniden belirlendi.

Bolu’da akşam saatlerinde bir grup üniversite öğrencisi tarafından başlatılan şehitleri anma yürüyüşü yaklaşık 20 kişiyle gerçekleştirildi.

ZONGULDAK'IN EREĞLİ İLÇESİNDE, TERÖRE TEPKİ VE GAZZE'YE DESTEK İÇİN YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Zonguldak’ta sivil toplum kuruluşları tarafından Filistin’de yaşanan savaş ve Pençe-Kilit Harekatı’nda 9 askerin şehit düşmesiyle ilgili yürüyüş düzenlendi.

GÜNDEM

Çorum Valiliği tarafından 2024 yılı içerisinde Çorum’da yapılacak olan toplantı, gösteri ve yürüyüş yer ve güzergahları belirlendi.

GÜNDEM

Çorum Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği tarafından şehitlerimiz için saygı yürüyüşü yapılacak.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI DÜZENLEDİĞİ TERÖRE KARŞI OMUZ OMUZA YÜRÜYÜŞÜ İLE ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE YÖNELİK YAPILAN TERÖR OLAYLARINA TEPKİ...

GİRESUN’UN ALUCRA İLÇESİNDE SARIKAMIŞ VE PENÇE KİLİT HAREKATI'NDA ŞEHİT OLAN ASKERLER İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPILIP DUA EDİLDİ.

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ’NDE BULUNAN ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TARAFINDAN KUZEY IRAK’TA ŞEHİT DÜŞEN 12 KAHRAMAN ASKER İÇİN YÜRÜYÜŞ DÜZENLEDİ. YÜRÜYÜŞE...

GÜNDEM

Çorum Filistin Platformu öncülüğünde bir araya gelen anneler ve çocukları İsrail'in Filistin'deki katliamlarını protesto yürüyüşle protesto etti.

Reklam Bloğu

Özel Haber