• USD 32,32
  • EUR 35,13
  • ALTIN 2.291,61
  • BİST100 9.051
  • BTC 71.200

Tarım Haberleri

Tarım haberleri ve güncel Tarım gelişmeleri, Tarım ile ilgili tüm video, Tarım fotoğrafları ve Tarım haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Toplamda 1 milyar 610 milyon 593 bin TL tarımsal destekleme ödemesi çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor"...

VEFAT EDENLER

Çorum’un Bayat İlçesi Eskialibey Köyü sakinlerinden Mehmet İpek vefat etti.

GÜNDEM

ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile toplan 5 bin 500 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Besiciliğe ilk adımını atan genç, "İmkanı olan herkesin bu projeyi kullanmasını isterim. Ben başvurumu yaptım ve kabul edildi" dedi.

EKONOMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, toprağı işlemek isteyen çiftçilere bir yandan tohum desteği sağlarken bir yandan makine ve ekipmanı desteği sağlıyor.

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

EKONOMİ

Samsun’da bu yıl yaşanan doğal afetlerde 740,6 dekar alanda 232 mahalle ve 355 çiftçi zarar görürken, 129 hayvan telef oldu...

EĞİTİM

Türkiye'de çeltik üretiminin yüzde 5'inin karşılandığı Osmancık'ta “beyaz altın” olarak adlandırılan pirincin sofralara uzanan yolculuğu başladı.

GÜNDEM
GÜNDEM

Osmancık Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Aydın Kasap, yayın hayatına başlayan gazetemiz Evrim’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM

Ağıroğlan köyü Osmancık ilçe merkezine 5 kilometre mesafe uzaklıktadır. Ağıroğlan Köyü Çorum şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 43 kilometredir.