• USD 32,35
  • EUR 35,13
  • ALTIN 2.307,18
  • BİST100 9.080
  • BTC 70.761

ETKİNLİK Haberleri

ETKİNLİK haberleri ve güncel ETKİNLİK gelişmeleri, ETKİNLİK ile ilgili tüm video, ETKİNLİK fotoğrafları ve ETKİNLİK haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Osmancık’ta 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Osmancık Devlet Hastanesi yönetimi tarafından büyükler ziyaret edildi.

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, 21-26 Mart Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında AHL Park Avm'de gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yaşlı ve Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından evde bakım ve temizlik hizmeti alan yaşlılara yönelik olarak farkındalık etkinliği...

Sinop Üniversitesi Türkeli Meslek Yüksekokulu tarafından Cumhuriyet İlkokulunda "Ekran Bağımlılığı Farkındalık" etkinliği düzenlendi.

ASAYİŞ

DÜZCE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA BAĞLI EKİPLER DÜZCE'DE KÖY OKULLARINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ.

2023 yılında birçok etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan Halit Doğan, “Şehirler sanatla gelişir bunun farkındayız"

Bayburt Şehitler Ortaokulu ve Şehitler İmam Hatip Ortaokulu tarafından Filistinli çocuklara destek olmak amacıyla etkinlik organize edildi.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ‘ŞEHİT AİLELERİ İLE KURAN-I KERİM VE DUA PROGRAMI’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

SİNOP’TA SOKAK HAYVANLARI YARARINA ETKİNLİK

Samsun Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin hayatına dokunma çalışmaları kapsamında öğrencilere yönelik atölye ve sinema etkinliği düzenledi.

EĞİTİM

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen “AFAD ’da İşe Alma Süreçleri ve Gönüllülük'' adlı etkinlik gerçekleştirildi.

GÜNDEM