• USD 32,50
  • EUR 34,71
  • ALTIN 2.495,83
  • BİST100 9.487
  • BTC 62.599

Engel Haberleri

engel haberleri ve güncel engel gelişmeleri, engel ile ilgili tüm video, engel fotoğrafları ve engel haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


SAĞLIK

Karabük’te bedensel ve konuşma engelli Ömer Tümen, ikinci katta bulunan evine yapılan asansörün 8 aydır bozuk olması nedeniyle eve hapsoldu.

Genel

Prof. Dr. Ahmet Balkaya, “İklim değişiklikleri sebebiyle ihtiyaçlarını karşılayamayan ve sıcaklık stresi yaşayan karnabahar, brokoli ve turp gibi kışlık türlerin...

Çorum Ülkü Ocakları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Sosyal Sorumluluk Birimi ve Üniversite Birimi’nin katkılarıyla bir etkinlik düzenledi.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİYLE ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU VE İŞ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN BİR PROGRAM DÜZENLENDİ

Tokat’ta yaşayan 16 yaşındaki Mustafa Nurullah Sürem Down sendromlu olmasına rağmen engel tanımıyor, yaşı kadar şampiyonluğa sahip.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜNDEM

Hitit Üniversitesi’nin 2022 yılında hayata geçirdiği “Bana Engel Olma!” projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından iyi uygulama örneği olarak gösterildi.

Trabzon’da 7 yaşında motosikletin çarpması sonucu sağ bacağı ve sol kaybeden 29 yaşındaki Murat Çabuk, engellere rağmen hayata tutundu.

GÜNDEM

Osmancık’ta gündemden düşmeyen trafik sorunu ve erişilebilir olmayan çevre koşulları, ilçemizde yaşayan engelli vatandaşları mağdur ediyor.

Reklam Bloğu

Özel Haber