• USD 32,32
  • EUR 35,11
  • ALTIN 2.298,01
  • BİST100 9.058
  • BTC 71.350

AİLE Haberleri

AİLE haberleri ve güncel AİLE gelişmeleri, AİLE ile ilgili tüm video, AİLE fotoğrafları ve AİLE haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kadın hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, kadınlardan birinin sokak ortasında sinir krizi geçirdiği görüldü.

ASAYİŞ

ANADOLU OTOYOLU DÜZCE GEÇİŞİNDE İKİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA HURDAYA DÖNEN OTOMOBİLDE ÖLÜ SAYISI 3’E YÜKSELDİ.

GÜNDEM

Trabzon’un fıkraları ve alimleri ile ünlü ilçesi Of’u 150 yıldır aynı aile yönetiyor. 31 Mart yerel seçimlerinde 4 partiden çıkan...

GÜNDEM

Çorum’un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezinde kursiyerler ile sosyal hizmet merkezi personeline madde bağımlılığı eğitimi verildi.

ASAYİŞ

BUZLU YOLDA KAYAN OTOMOBİL, DUVARA ÇARPTIKTAN SONRA UÇURUMA YUVARLANMAKTAN SON ANDA KURTULDU.

Sinop’un Ayancık ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolda araçlarıyla mahsur kalan aile Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

ASAYİŞ

ZONGULDAK'TA JANDARMA EKİPLERİ YALNIZ BAŞINA GEZEN KIZ ÇOCUĞUNUN AİLESİNİ BULARAK TESLİM ETTİ.

ÇORUM VALİSİ DOÇ. DR. ZÜLKİF DAĞLI VE EŞİ NURGÜL DAĞLI, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI AİLE DESTEK MERKEZLERİ (ADEM) KURSİYERLERİ...

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’daki şehit aileleri ve gazi derneklerini ziyaret etti.

ASAYİŞ

Ankara’da kontrolden çıkan otomobilin direğe çarpması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, bir buçuk yaşındaki bebek ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Bolu'da gece saatlerinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada  Çorumlu aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Osmancık Kaymakamlığı Şehit ve Gaziler için albüm hazırlattı.