Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Ankara Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Saat Kulesi Meydanında Osmancık Belediye Başkanı Adayı Kemal Arslan ile vatandaşlara hitap etti.

‘’Bizler partiyi değil bizi yönetecek kişiyi seçiyoruz’’ diyen Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Ankara Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba şu açıklamalarda bulundu.

Fakıbaba; ‘’Bizler partiyi değil bizi yönetecek kişiyi seçiyoruz”

‘’Bizler partiyi değil bizi yönetecek kişiyi seçiyoruz. Parti seçimi yerel seçimlerde olur.  Ben Osmancıklı bir vatandaş olsaydım Kemal Bey’i dinledikten sonra oyumu İYİ Parti’ye Kemal Bey’e vereyim derdim. Çünkü biz kişi seçiyoruz. Partiyi değil. Belediye Başkanı bir partinin bir grubun değil, herkesin başkanıdır. Ben inanıyorum çok farklı bir Belediyecilik olacak. Ben inanıyorum İYİ’ler hareketinin buradaki başkan adayı Kemal Bey bu işi yürekten başaracaktır. Saygılarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

Bakan Fakıbaba

Projelerini paylaşan Belediye Başkanı Adayı Kemal Arslan ‘’Belediye doğru dürüst, şeffaf, liyakat esasına uygun, ayrımcılık ve kayırma olmadan yönetilecektir. Belediye taş ocağının yeniden faaliyete geçirilmesi sağlanacak. Belediye bünyesinde sağlık birimi kurulacak’’ dedi.

Arslan açıklamalarına şöyle devam etti:

‘’İhaleler kanun ve yönetmelik kurallarına göre yapılacak. Açık ihaleler de kamu yararı gözetilecektir. Belediye’ye alınan işçilerin öncelikle Osmancık ve köylerden olmasına dikkat edilecek. ’’

‘’Öğrencilere yemek yardımında bulunulacak’’

‘’İhtiyaç sahibi okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yemek yardımında bulunulacak. Ortaokul ve lise öğrencilerine etüt ve kurs merkezi açılmasına yardımcı olunacak’’

Çöphüseyinoğlu Aylar'ı Kutladı Çöphüseyinoğlu Aylar'ı Kutladı

‘’Deprem Ekipleri belirlenecek’’

‘’Osmancık’ın 1. Derecede deprem bölgesi ve fay hattı üzerinde oluşu nedeni ile ruhsatsız inşaatlara müsaade edilmeyecek, halihazırda yapılan inşaatların ve alt yapılarının kontrolleri sağlanacak herhangi bir aksaklığa meydan verilmeyecek. Deprem hususun da titizlikle çalışmalar yapılarak Deprem Toplanma Alanları oluşturulacak ve Deprem Ekipleri belirlenecek’’.

‘’İlçemizi geleceğe dönük hazırlayacağız’’

‘’İlçemizi 5 yıllık değil geleceğe dönük hazırlayacağız. Osmancık’tan aday olan tüm belediye başkan adaylarına başarılar diler sizleri sevgi ve saygıyla kucaklarım’’ ifadelerini kullandı.

Ahmet Eşref (1)

Editör: Sedanur Çırpar