Düğün Dernek ve Çalgı Çengi filmleri başta olmak üzere birçok yapımda birlikte çalışan Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural'ı bir araya getiren Efsane filminden fragman yayınlandı.

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt’un başrollerini paylaştığı “Efsane” filmine Çorum’da gala yapılmıştı. Çorumlu sinemaseverlerin bir araya geldiği galada kentin kültürel ve tarihi zenginlikleri beyaz perdeye taşındı. Galaya filmin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir’in yanı sıra Ahmet Kural, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt ve Tuana Tezsay katıldı.

“Efsane” filmine dünyanın merkezinde gala

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Efsane film ekibini Çorum’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, yapımcı firmaya çekimler için Çorum’u tercih ettikleri için teşekkür ederken geçtiğimiz günlerde filmin 2. fragmanı da yayımlandı. 

Efsane filminin, oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Cemile Canyurt, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Elif Ongan, Sadi Celil Cengiz ve Serdar Gökhan gibi isimlerin yer alırken, 2 Şubat'tan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Doğu Karadeniz’de sürüler yaylalara çıkmaya başladı Doğu Karadeniz’de sürüler yaylalara çıkmaya başladı

Efsane filminden fragman yayınlandı!

Editör: Yılmaz Yolcu