1975-1980 yılları arasında Osmancık'ta açtığı özel muayene de pratisyen olarak doktorluk yapan Ortopedi Uzmanı Op.Dr. Ömer Sayar 66 yaşında vefat etti.

Vincin kırılan sepetinden düşüp ağır yaralanan genç ameliyat oldu! Vincin kırılan sepetinden düşüp ağır yaralanan genç ameliyat oldu!

Mersin'in Tarsus ilçesinde doktorluk yapan Hacıhamzalı Ortopedi Uzmanı Dr. Ömer Sayar (66), yaşamını yitirdi. Tarsus'da kendi adını taşıyan hastanede hizmet veren Op. Dr. Ömer Sayar, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Yaklaşık 40 yıldır hekimlik yapan Sayar, Tarsus'da 'Süğer Doktor' olarak biliniyordu. Merhumun cenazesinin yarın Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Merhuma Allah'tan Rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına da baş sağlığı dileriz.

Op. Dr. Ömer Sayar kimdir?

Çorum Kargı Hacıhamza Köyü doğumlu. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Sayar  Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu. Tarsus'ta 1989'da da kendi hastanesini kurdu. Mesleğinde üstün başarılar göstererek dünyaca ünlü tanınır doktor oldu. Kavakçayı Köyü'nde bulunan Say-mer mermer fabrikasını kurdu.

Editör: İlkay Sever