Adıyaman Vergi Dairesinde görev yapan Gelir Uzmanı Mehmet Karaköse, eşi Özlem Karaköse, çocukları Eylül Nisa ve Elif Lila, deprem felaketinin ardından enkaz altında kalarak vefat etti. Baba Mehmet Karaköse ile kızı Eylül Nisa’nın cenazesi Osmancık Yaylabaşı Köyünde defnedildi.

Merkezüssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen iki büyük depremde Adıyaman, Mimar Sinan Mahallesi,  Atatürk Bulvarı numara 185'de ikamet eden Osmancık Yaylabaşı Köyünden Karaköse ailesi evlerinde enkaz altında kalmışlardı.  Gelir Uzmanı Mehmet Karaköse, eşi Özlem Karaköse, çocukları Eylül Nisa ve Elif Lila, deprem felaketinin ardından enkaz altında kalarak vefat etti.

Çorum'da öğrenci velisi eğitim çalışanlarını darp etti iddiası! Sendikalar ayağa kalktı Çorum'da öğrenci velisi eğitim çalışanlarını darp etti iddiası! Sendikalar ayağa kalktı

Anne Özlem Karaköse ile kızı Elif Lila Adıyaman’da toprağa verildi. Baba Mehmet Karaköse ile diğer kızı Eylül Nisa’nın cenazesi ise Osmancık'a getirildi. Cenazeler bugün ikindi namazından sonra Yaylabaşı Köyü’nde gözyaşları ve dualar arasında son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenine Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, belediye başkanı Ahmet Gelgör katılarak aileye taziyede bulundu.

Editör: İlkay Sever