Çorum'dan hafta sonu tatilinde yüzmek için ailesiyle Samsun'a giden ve denizde boğularak yaşamını yitiren parke ustası Abdullah Taşlıtepe bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Taflan mevkisinde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Çorum'da parke ustası olan Abdullah Taşlıtepe (48), eşi, çocukları ve kardeşiyle birlikte sabah saatlerinde denize girmek için günübirlik Samsun'a gitti. Taşlıtepe ailesi yüzerken baba Abdullah Taşlıtepe ve oğlu Davut Taşlıtepe (24) Karadeniz'in azgın sularında kayboldu. 

Davut Taşlıtepe, denizden çıkartılarak ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Davut Taşlıtepe'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kayıp baba için Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler ve Sahil Güvenlik ekipleri hem denizden hem de helikopterle havadan arama çalışması başlattı. Abdullah Taşlıtepe'nin cansız bedeni, dün akşam saat 20.30 sıralarında denize girdiği yere yakın bölgede karaya vurdu. 

Taşlıtepe

Cenazesi Çorum'da

Çorum İl Müdürü Aydın, aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı kurumları denetledi Çorum İl Müdürü Aydın, aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı kurumları denetledi

Kuyumcu köyünden gelme, merhum Bilal Taşlıtepe'nin oğlu, Hasan, Mustafa ve Emine Taşlıtepe'nin ağabeyi, Ayşegül Taşlıtepe'nin eşi, Davut, Enes ve Ömer Taşlıtepe'nin babası, Abdullah Taşlıtepe'nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çorum Akşemseddin Camiinden Ulumezarlık'ta toprağa verilecek.

Merhuma Allah'tan Rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına da başsağlığı dileriz.

Denizde Kaybolan Babanın Cansız Bedeni Bulundu (1)

Denizde Kaybolan Babanın Cansız Bedeni Bulundu (5)

Editör: İlkay Sever