Temennim; Bu gece, İslâm âleminin birlik ve bekasını kardeşlik bağlarıyla güçlendirmesidir.  Mübarek Regaip kandil gecesinin manevi temizlenmeye, birlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.

Bolu Valisi Abdülaziz Aydın oldu Bolu Valisi Abdülaziz Aydın oldu

Dileğim; Manevi lütuf ve bereket kapılarının açık olduğu bu müstesna ve muazzez gecenin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturmasıdır.

 Bu gece;  Kalp temizliği için bir fırsat, günahlardan arınmak için manevi bir tahsisattır.

Bu gece;  İyi bir insan olmanın, hayır ve hasenatla yoğrulmanın ruhsatıdır. İnsan içinden yenilenmeyince dışından eskirmiş, bu gece iç dünyamızın yenilendiği, yeni baştan yeşerdiği kutlu bir gecedir.

Bu gece; Nice manevi güzellik ve mükafatlarının yanı sıra, kalb-i selime erişmek için münhasır ve müstesna bir gecedir. Hamdolsun manevi hayatımızın muazzez döneminin tertemiz vicdanlarda yoğrularak affı, bağışlamayı ve nice mükafatı müjdelemesi islam alemi için nimetlerin en büyüğüdür.

   Bu gece esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zamanın adı ve mesajıdır.

    Bu gece, İman ve itikat zenginliğinin, manevi fukaralık çeken vicdanlara güneş gibi doğduğu kutlu, bereketli ve rahmani bir hazinedir.

     Bu duygu ve düşüncelerle gönül coğrafyamızda yaşayan kardeşlerimizin, sizin ve değerli ailenizin mübarek Regaip kandilini kutlar,  selam ve saygılarımı sunarım

Editör: Sedanur Çırpar