Çorum Valiliği tarafından Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Spor Kulübü olarak katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü Hayrullah Göktekin “ Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında iş birliğini ve dayanışmayı artırmak, sportif faaliyetleri kurumların ve ailelerin gündemine taşımak ve toplumda sportif duyarlılığı yaygınlaştırmak amacıyla Valimiz Doç Dr. Zülkif Dağlı himayesinde başlatılan bu organizasyona Çorum Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak bizde katılım sağladık” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı gücünü kullanarak kurum personellerinin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bu ve benzeri faaliyetlere katılmanın önemini vurgulayan İl Müdürü Göktekin, sözlerine “Öncelikle bu turnuvaya öncülük eden Valimiz  Doç Dr. Zülkif Dağlı’ya şükranlarımı arz ediyorum. Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen kamu çalışanlarına teşekkür ediyor, turnuvada ter dökecek olan tüm kamu Kurum ve Kuruluş personellerine başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Sedanur Çırpar