Çorum Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile "İyi Tarım Uygulamaları, Bitki Sağlığı, Toprak Hazırlığı, Bitki Besleme, Gübreleme ve Budama" konularında eğitim düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde, İl Müdürlüğü ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile "İyi Tarım Uygulamaları, Bitki Sağlığı, Toprak Hazırlığı, Bitki Besleme, Gübreleme ve Budama" konularında eğitim düzenlendi.

Söz konusu eğitim programının; İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin 'in açılış konuşmaları ile başlamış olup yaklaşık iki ay devam edeceği açıklandı.

Çorumlu gencin 17 gün sonra cansız bedeni bulundu! Çorumlu gencin 17 gün sonra cansız bedeni bulundu!

İl Müdürü Hayrullah Göktekin konuşmasında ; Çorum tarımının daha iyi yerlere gelebilmesi ve çiftçilerimizin bilinçli tarım yapmaları adına düzenlenen bu eğitimin, eğitime katılım sağlayan tüm çiftçilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çiftçilerin talebi olması halinde talep edilen diğer konular hakkında da eğitimlerin düzenlenebileceğini dile getiren Göktekin, ''Her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Editör: Sedanur Çırpar