Çorum Belediyesi'nde görev yapacak 8 Belediye Başkan Yardımcısının alacağı maaşlar belli oldu. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın başkanlığında toplanan belediye meclisi, başkan yardımcılarının alacağı ücretleri belirledi.

BAŞKANIN MAAŞI 100 BİN LİRA

TRT'ye Çorum'dan maç yayını tepkisi geldi! TRT'ye Çorum'dan maç yayını tepkisi geldi!

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın yaklaşık 100 bin lira başkanlık maaşı alacağı ifade edilirken 8 tane Belediye Başkan Yardımcısının alacağı ücretlerde karara bağlandı.

5959D516 Fb45 4195 87Dd 7Fa184F0Fd80

YARDIMCILARA İSE 70 BİN LİRA

Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosuna Belediye Meclisinden dahil edilen İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü ve Ünsal Yeter'in maaşları yaklaşık 70 bin lira olurken söz konusu bu maaşlara şirket yöneticiliklerinden de ilave ek gelir sağlanacak.

MEMUR KADROSUNUN FARKLI

Memur kadrosunda bulunan Çorum Belediye Başkan Yardımcılarından Alper Zahir, Turan Candan, Zübeyir Tuncel, Murat Erdem ve Fatih Özüyağlı'nın ise maaşları farklı bir statüden değerlendirilecek.

2300 PERSONEL BULUNUYOR

Bu arada Çorum Belediyesi'nde halihazırda 2300 personelin görev yaptığı bildirildi. Yeni alınacak işçi alımlarıyla birlikte bu rakamın önümüzdeki dönemde yaklaşık 2500 personeli bulması bekleniyor. Çorum Belediyesi bütçesinin önemli bir bölümü personel giderleri için kullanılıyor.

Editör: Orhan Özhazinedar