Güngör, Hafızlık İcazetnamesini teslim aldı Güngör, Hafızlık İcazetnamesini teslim aldı

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ili etkisi altına alan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkilerinin ortadan kaldırılması için yardım kampanyaları devam ediyor.

Kampanya duyan vatandaşlar; battaniye, yorgan, ısıtıcılar, giysi, ayakkabı, erzak gibi deprem mağdurlarının ihtiyacını giderebilecek malzemeleri yardım toplama noktasına giderek teslim ediyor.  Bakü sokaklarında çekilen bir fotoğraf ise Azerbaycan halkının Türkiye’nin yanında olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bir vatandaş, aracının üzerine yüklediği yorgan ve çeşitli malzemeleri yardım toplama noktasına taşırken kameralara yansıdı.

Azerbaycan Büyükelçisi Bağcı; "Azerbaycanın dayanışmasının adeta sembolü"

Azerybaycan Büyükelçisi Osmancıklı hemşherimiz Dr. Cahit Bağcı, aracının üzerine yüklediği yorganları deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım merkezine götüren Azerbaycanlı Server Beşirli ile telefonda görüştü.

Bağcı, ülkemiz ve milletimiz adına Beşirli'ye teşekkür ederek; "Ülkemizdeki depremler sonrası tekyürek olan, gücü yettiğince yardım seferberliğine girişen tüm Azerbaycanın dayanışmasının adeta sembolü haline gelen Server Beşirli kardeşimizi arayarak ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ettim. Koca yürekli gardaşım benim! Varolasın"ifadelerini kullandı.

Editör: İlkay Sever