Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından, hasat döneminde meydana gelebilecek kayıpları en aza indirmek ve ürün kalitesini artırmak amacıyla biçerdöver kontrolleri aralıksız devam ediyor.

Çorum’da İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli tarafından biçerdöver kontrollerine aralıksız devam ediliyor. Kontroller, hasat döneminde meydana gelebilecek kayıpları en aza indirmek ve ürün kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Biçerdöver Kontrolleri Aralıksız Devam Ediyor (6)

Teknik personel, biçerdöverlerin hasat esnasında doğru ve etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak için çeşitli denetimler yaparak gerekli önlemleri alıyor.

Ayrıca, çiftçilere biçerdöverlerin kullanımı, bakımı ve anız yangınları konusunda bilgilendirme ve eğitim çalışmaları da sürdürülüyor. Bu sayede hem verimliliğin artırılması hem de tarım sektöründe sürdürülebilir bir kalkınmanın sağlanması hedefleniyor.

Osmancık Kapari Turşusu, Coğrafi İşaret olarak tescillendi Osmancık Kapari Turşusu, Coğrafi İşaret olarak tescillendi

Biçerdöver Kontrolleri Aralıksız Devam Ediyor (5)Biçerdöver Kontrolleri Aralıksız Devam Ediyor (2)Biçerdöver Kontrolleri Aralıksız Devam Ediyor (3)Biçerdöver Kontrolleri Aralıksız Devam Ediyor (4)Biçerdöver Kontrolleri Aralıksız Devam Ediyor (1)

Editör: İlkay Sever