İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Avni Demirci, Belediye İmar Komisyonu ile ilgili birtakım söylentilerin olduğunu ifade ederek bunlara açıklık getirilmesini istedi.

İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Avni Demirci, son dönemlerde İmar Konusu ile ilgili ortalıkta birtakım söylentilerin dolaştığını belirterek mevcut belediye yönetiminin bunlara açıklık getirmesini istedi.

Bina kat adedi ile yol genişliğinin yasalara uygun olup olmadığını soran Demirci konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Osmancık’ta imar konusunda çeşitli söylentiler var. Osmancık Belediyesi İmar Komisyonunda kimler görev almaktadır. Bu kişiler ne işle meşguldür. İmar Komisyonunda inşaat işiyle uğraşan üye var mı?

Çorum Caddesi İmaret Camii karşısındaki binaya yüzde kaç inşaat ruhsatı verilmiştir?

Koyunbaba Mahallesi Kamil Caddesindeki site inşaatında 6 katlı ruhsat verilen binalara ve yol genişliği yasaya uygun mudur?

Seçime sayılı günler kala yağmurlu havada Esentepe, Şenyurt Mahalleri ve Küçük Sanayi Sitesinde hali hazırda bulunan asfalt sökülmüş bir kısmına yeniden asfalt atılmıştır.

Tokat’ın yeni belediye başkanı Çorum’da dünyaya gelmiş Tokat’ın yeni belediye başkanı Çorum’da dünyaya gelmiş

Bu yağmurlu günlerde asfalt atılması uygun mudur? Seçim yatırımı mıdır? Kısa sürede kullanılamayacak duruma gelen malzeme israf değil midir?” diye sorarak mevcut belediye yönetiminin konuya açıklık getirmesini istedi.

Osmancık halkının algıyla yönetilemeyeceğini ifade eden Demirci açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Osmancık halkına şöyle bir algı yaratılmış. AKP-MHP yarışıyor. Bu yarışta biz de varız. Ben Osmancık halkına inanıyorum. Bu algıya inanmayıp, samimiyetlerini gösterilerde İYİ’ler kazanacak Osmancık kazanacak.  Yeter ki sizle samimiyetinizden vazgeçmeyin ki rantçı düzene dur diyelim hep beraber.

Halkını seçimden seçime hatırlayıp lavaş, cami önlerinde çay, lokma, tatlı dağıtarak halkı kandıracaklarını sananlara benim halkım sandıkta hesabını sorar diye düşünüyorum.

Rantçı düzene dur diyelim. İYİ’lerle şeffaf belediyecilikle tanışalım, Osmancık’ı ileriye taşıyalım. İYİ Parti ile başaralım, kararlı duralım.”dedi.

Editör: İlkay Sever