Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, Ramazan ayının ilk iftarını, (SMA) hastalığı ile mücadele eden Ege bebeğin evinde yaptı.

"On bir ayın sultanı" ramazanın ilk orucu için bu gece sahura kalkıldı. İlk iftar 18.13'te Iğdır'da, son iftar da 19.24'te Çanakkale'de yapıldı. Osmancık'ta ilk iftar ise 18.50'de yapıldı. Ramazan'ın ilk iftarında Adalet ve Kalkınma Partisinden Osmancık Belediye Başkanı Adayı olan Emin Serdar Kurşun, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığı ile mücadele eden Ege bebegin evine konuk oldu. Kurşun, Gemici Mahallesinde yaşayan Hasan ve Yasemin Bostancı çifti ve çocukları ile Ramazan'ın ilk iftarını yaptı. 

Bostancı ailesine misafir olan Kurşun'a ilçe Başkanı Şerif Okudan'da eşlik etti.

Çorum Milletvekili Tahtasız: “Yılmaz, ailesinin yaraları en kısa sürede sarılacak” Çorum Milletvekili Tahtasız: “Yılmaz, ailesinin yaraları en kısa sürede sarılacak”

Başkan Adayı Kurşun, Ramazan'ın Ilk Iftarını, Sma Hastası Ege Bebegin Evinde Yaptı (2)Başkan Adayı Kurşun, Ramazan'ın Ilk Iftarını, Sma Hastası Ege Bebegin Evinde Yaptı (3)

Editör: Emel Şahiner