Vatan Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Aydın Kınacı, 31 Mart’taki yerel seçimler öncesinde projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Vatan Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emekli Astsubay Aydın Kınacı 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin projeleri arasında hayvan ve doğa konularını şöyle anlattı; "

“Kimsesiz sokak hayvanların durumu içimizde kanayan bir yaradır. Bu yarayı birlikte saracağız.

Toplum hayatında hayvan ve doğa sevgisini, hayvanların korunması ve insanlarla uyum içinde yaşaması için:

Şehir merkezlerine yakın, hayvan sağlığını gözeten barınaklarda ve doğal ortamlarda yaşamalarını birlikte sağlayacağız. Cadde ve sokaklarımıza huzur ve güven getireceğiz.

Kısırlaştırma, aşı ve eğitim süreçlerinin ardından hayvanlar doğal koşullarına kavuşturulacak veya sahiplendirme teşvik edilecektir. Bu kapsamda gönüllü yurttaşlarla ve hayvan hakları dernekleriyle işbirliği örgütlenecektir.

“HAYVANAT BAHÇESİ VE BOTANİK BAHÇELERİ AÇACAĞIM”

İlçemizde hayvanat bahçesi ve botanik bahçeleri açacağım. Nesli tükenen hayvanlarımız başta olmak üzere, yabanî hayvan varlığımızı, suyun altındaki ve üstündeki hayvan zenginliğimizi koruyacağız ve geliştireceğiz.  Halkımız için çocuklarımız için bir arkadaş ve sevgi kaynağı oluşturacağım.

Hayvanları yok sayan, şiddet uygulayan, yok etmek isteyen eğilimlerin giderilmesi için insanlarımızı eğiteceğiz.

Hayvan dostluğu adına insanlarımızı insandan uzaklaştıran ve yalnızlaştıran emperyalist-kapitalist anlayışlardan kurtarmak da kültür ve eğitim görevidir.

Şehir merkezlerine yakın alanlarda Gezilecek, Piknik Yapılacak yerler, Bağlık Bahçelikler kurup düzenleyeceğim.

Bu alanlara, piknik ve gezinti ile birlikte hayvan barınakları, çocuk (kırsal) oyun ve spor sahaları, kültürel alt yapılar yapacağım.  Çocuklarımızın doğa ve hayvan sevgisi sağlanacaktır.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu

Tüm vatandaşlarımızın faydalanmaları için ulaşım seferleri düzenleyeceğim.

Sokak hayvanları için, etkili, sürdürülebilir en akılcı ve kalıcı çözüm budur. Tabiatın özüne aykırı davranışlar yıkıcı ve can yakıcıdır.”

Editör: Yılmaz Yolcu