Vatan Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Aydın Kınacı, 31 Mart’taki yerel seçimler öncesinde projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Vatan Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emekli Astsubay Aydın Kınacı; “Artık yeter kentlerimizi değil kendilerini, halkı değil ceplerini düşünenlerin saltanatına son verelim” diyerek 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin projeleri şöyle anlattı; "

“Sevgili Osmancıklı hemşirelerim, doğanın bir kanunu vardır bize düşen, insanlığa düşen en büyük görev doğanın- tabiatın kanunlarına uyumlu yaşamaktır. Çünkü tabiat- doğa kendine ait olanı muhakkak geri alır. İlçemizin coğrafi yapısı ve konumuna göre yeniden değerlendirme ve yapılanmaya gitmek zorundayız.

İşte bu coğrafya yapı ve konum içerisinde nasıl bir yapılanma oluşturacağız. Planlanması ve uygulanması gereken en büyük sorun budur.

1-İlçemizi ikiye bölen Kızılırmak üzerinde 2 adet çağımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte tarihi kültür dokumuza uygun, gelecek nesillere miras değerinde köprü İnşaat projesini hayata geçireceğim.

2- Tarım arazilerine güvenli ulaşım için, zirai ve tarım makinaları geçiş bulvarları açacağım.

Kızılırmak üzerine İnşa edilecek köprüler:

1-Tarım ve zirai araçların, tarım arazilerine giriş çıkış ve tarım arazilerine açılan bulvarları geçiş bağlantısını sağlayacak

2- şehir içi trafik ulaşımını sağlayacak. Ayıbımız olan Şehrin iki yakası kapanacak.

3-İlçemizin, şehir dışı ulaşım iç dış açılım kapısı olacak.

Çorum Milletvekili Tahtasız: “Yılmaz, ailesinin yaraları en kısa sürede sarılacak” Çorum Milletvekili Tahtasız: “Yılmaz, ailesinin yaraları en kısa sürede sarılacak”

3-Uydu mahallelerden oluşan insancıl kent modeli oluşturacağım. Sokaklarımızı, caddelerimizi elimizden alan, kardaşlığı ve yoldaşlığı tarihe gömen kent anlayışına son vereceğim.

Eşi ve çocuğu ile, arkadaşı ve dostuyla, komşusu ve yerdeşiyle, sokakta, parkta, bahçede, kırda, kıyıda, gezide ve eğlence yerinde sevgi ve huzur içinde, el ele, gönül gönüle yaşamak en doğal haktır. Bu doğal hakkın alt yapısını oluşturacağım ve  kavuşturacağım.

4-Vatan Partisi olarak konut devrimi planımız hazırdır. Herkese çağdaş ve güvenlikli güvenli kent projemiz uygulanacaktır. Depreme dayanıklı ve uygarca yaşanabileceği konutlar sağlanacaktır.  Partimizin bu konuda 5 yıllık planı hazırdır.

5- Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için, kamu kurumlarına yakın konutlar inşa edeceğim.  Kamu çalışanlarımızın konut ve kiralık konut sıkıntısı ortadan kalkacak, daha verimli çalışmalarına vesile olacaktır.

Türk Milletinin ve Türk Vatanının bütünlüğü, özgür ve eşit, güvenli kardeşçe yaşamak ve üretmek için en sağlam temeldir.

Vatan Partisinin yönettiği Belediyeler, imparatorluklar ve devrim tarihimizden gelen Halkları bir arada yaşatma kültürünü vatandaşlarımızın bilincinde, Milli Bağımsızlığın, eşitliğin ve kardeşliğin en temel güvencesidir.

Artık yeter kentlerimizi değil kendilerini, halkı değil ceplerini düşünenlerin saltanatına son verelim.

Halk yönetimi ve üreten Belediye kaynağını açan Tek Parti Vatan Partisidir. Önümüzdeki ağır sorun ve tehditlerin üstesinden gelecek, yerel yönetimlere kamu hizmeti felsefesi getirecek birikime, kurmay aklına, cesarete, programa sahip tek parti Vatan Partisidir.

Cumhuriyetin temel nitelik unsuru olan siz halkımızdan birlikte yönetmek için yetki istiyorum. Yönetilen değil yönetmeye çağırıyorum. Bu güç 31 Mart Genel Yerel Seçiminde elinde tuttuğun mühürdedir.

Editör: İlkay Sever