Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Güngör, ilçenin AK Partinin hizmetleri ile yükselebileceğini söyledi.

3 yıl AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Hakkı Güngör, Osmancık Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşların da bulunduğu parti binasında açıklamalarda bulunan Hakkı Güngör, ilçe sorunlarını ve potansiyelini bildiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu.

“Gönül birliği yapmanın heyecanı içerisinde Osmancık Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumuzu ilçe başkanlığımıza yapmış bulunuyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Daha önce 3 yıl kadar milletimizin partisi AK Parti de ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Benim için almış olduğum en kutlu görevdi. Teveccühlerinizle daha kutlu bir göreve talip olmak istiyorum.

“Osmancık’ı çok seviyorum, sorunlarını biliyor, potansiyelini görüyorum”

Osmancık’ı çok seviyorum, sorunlarını biliyor, potansiyelini görüyorum. Osmancık’ı AK Partimizin vizyonu doğrultusunda daha ileriye taşımak için aday adayı oldum.

AK Parti Türkiye’nin en büyük, en güçlü partisidir. AK Parti milletin, hizmet partisidir.  Ak Parti lider ve Cumhurbaşkanımızın partisidir. Cumhurbaşkanımız milletin lideridir.

Osmancık AK Parti; "Festivale davet edilmedik" Osmancık AK Parti; "Festivale davet edilmedik"

Başkan adayı Güngör; “Osmancık AK Parti’nin hizmetleri ile yükselebilir”-2

“Osmancık AK Parti’nin hizmetleri ile yükselebilir”

Osmancık ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK Parti’nin hizmetleri ile yükselebilir. AK Parti’nin vizyonu ile büyük hedeflere ulaşabilir.  

Hedef olarak Osmancık’ın turizm potansiyelini artıracak, tarım ve sanayi sektöründe büyüteceğiz.

Osmancık’ın eğitim ve sağlık hizmetlerinin iyileşmesi için çalışacağız.

AK Parti’nin yatırımları ile Osmancık’ı her alanda parmakla gösterilen örnek ilçe haline getirmek için çalışacağız. Çünkü Osmancık bu potansiyele sahip. Osmancık’ın konumu gelişmeye müsait. Doğal güzellikleri kıyaslanamayacak kadar değerli, sadece sevgi ile yapılacak bir dokunuş lazım. Bunu birlikte yapacağız.

Osmancık’ın geleceği, kalkınması ve mutluluğu için gönül birliği içerisinde çalışmaya talibim. Sizlere hizmet etmek için canla başla çalışacağıma ve mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. ”dedi.

Hakkı Güngör Kimdir?

1970 yılında Osmancık’ta doğdu.

İlk ve lise eğitimini Osmancık’ta tamamlayan Hakkı Güngör, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu.

3 yıl AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığı görevinde de bululunan Hakkı Güngör, ticaretle uğraşmakta.

Güngör, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: İlkay Sever