Zafer Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Gürkan Taha Fersiz, ilçe halkına seslenerek;"Oylar bölünmesin diye değil memleket bölünmesin diyerek oy kullanalım." dedi.

Başkan Adayı Fersiz yaptığı yazılı açıklamada; "Vatandaşlardan en çok işittiğimiz söz size oy vermek istiyoruz fakat oylar bölünür diye korkuyoruz. Hayır. Siz oyları bölmüyorsunuz. Yavaş yavaş uçuruma sürüklenen memleketimizi düzeltmek için bir adım atıyorsunuz...Bırakın memleketimizi bir dönemde düzeltmeyi, kalkındırmayı yarım dönemde biz bunu başaracağız. Nasıl mı? Tabiki kendilerine Z kuşağı denilerek itibarsızlaştırılmaya çalışılan Türk gençliği ile .Osmancık'ı gençleştireceğiz, iş adamlarını zengin etme siyasetinden kurtulup, gençlere ve yardıma muhtaç yaşlılarımızın daha çok üzerine düşen bir belediye hâline geleceğiz.

Türk Gençliği Belediye Meclisine...

Seçimi kaybeden belediye başkanı milletvekiline çiçek fırlatıp hakaret etti Seçimi kaybeden belediye başkanı milletvekiline çiçek fırlatıp hakaret etti

Gençler, biliyorum gençleri önemsemeyenler tarafından yönetilmekten bıktığınızı. Doğduğumuzdan beri ekonomik sıkıntılardan kurtulmaya çalışıyoruz. Ama bu konuda yerel yönetimin hiçbir katkısını göremiyoruz.Size söz! Bizim belediyeciliğimizde spor salonu ücretleri belediyemiz tarafından karşılanacak. Bizim belediyeciliğimizde paralar bir günlük yemek şölenlerinde çar çur edilmeyecek.

Türk Gençlerinin vergilerini yine Türk Gençleri kullanacak!

Şehir dışında üniversite okuyan gençlerimize daha iyi bir eğitim hayatı için burs sağlayacağız ve bu konuda bir sınavla gençleri yarıştırmak yerine belediyemiz tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine burs verilecektir.

Türk Milletini yaşatacağız ki Türk Devleti yaşasın!

Bizim belediyeciliğimizde terör destekçisi olan partiler hariç bütün partilere kapımız açık olacak. Ayrıştırma olmayacak herkes eşit bir tutum sergilecek ve ayırma ayrıştırma olmayacak. Genciyle, yaşlısıyla hep beraber Osmancık için çalışacağız...

Kadınlar için daha yaşanabilir bir Osamancık

Kadınlarımızın çok büyük bir sorunu var. Derdini dinlediğim bütün kız kardeşlerim ve ablalarım kıraathanelerin kaldırıma taşmasından şikayetçi. Buna bir çözüm getireceğiz ve kadınlarımız yolun ortasından yürümek zorunda kalmayacak.

Kendi alanım olan turizmi ilçemize getireceğiz

Biliyorsunuzki cennet memleketimiz Osmancık bir turizm şehri olmasada görülmesi gereken yerlere sahip. Özellikle Kandiber Kalesi. Yol kenarımızı daha göz alıcı bir şekilde düzenleyip yoldan geçen yolcuların şehrimize uğramasına esnafımıza katkı sağlamasına yardımcı olacağız.

Sokak hayvanları Allahın bize emaneti...

Sokak hayvanları bizim dostumuz fakat onların bilinçsizce hareketleri bizi korkutmakta olup, bu durumun en kolay şekilde dostlarımıza zarar vermeden çözmek öncelikli hedeflerimizden birisidir.

Konuşmamı Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in şu sözleri ile bitireceğim "Millî kalkınmamızı gerçekleştirmek, her Türk ferdini hür yapabilmek için Türk Milletini yeniden kurmak zorundayız. Vatandaşlarımız arasında parti, mezhep, ırk ve bölge farkı gözetmeksizin karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bağlar dokuyacağız."

Editör: Tuğba Yoldaş