Zafer Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Gürkan Taha Fersiz, ilçe halkına seslenerek; “Malûm baştaki 2 partiye oy verdiğiniz için pişman olduğunuzu biliyorum. Osmancık'ın bütün sorunlarını çözecek olan Zafer Partisine oy vermeye davet ediyorum. ” dedi.

Yerel seçime sayılı günler kaldı. Osmancık’ta 11 parti adayı ve 1 bağımsız aday seçim çalışmalarını hızlandırdı.  Seçim çalışmaları kapsamında Zafer Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Gürkan Taha Fersiz, seçim önü yapılan çalışmaların göz boyamadan ibaret olduğunu ifade eti.

Seçimi kaybeden belediye başkanı milletvekiline çiçek fırlatıp hakaret etti Seçimi kaybeden belediye başkanı milletvekiline çiçek fırlatıp hakaret etti

“SEÇİM YAKLAŞTI, GÖZ BOYAMALAR BAŞLADI”

Başkan Adayı Fersiz; “Seçim yaklaştı, göz boyamalar başladı. Beş senedir yatan belediye, asfalt sözü verdiği yerlere seçimi kaybetme korkusuyla asfaltları atmaya başladı. Ülkücüler ve Türkçüler zeki insanlardır. Bu göz boyamalara gelmez ve seçimde gereken cevabı en doğru şekilde verirler.

Malûm baştaki 2 partiye oy verdiğiniz için pişman olduğunuzu biliyorum. Fakirin yoksulun değil, rantçıların cebini dolduran mevcut iki iktidardan bıktığınızı ve Fetö-PKK ile iş birliği içinde olan partilerden nefret ettiğinizi tahmin edebiliyorum.

Zafer Partisi olarak, bu rantçı, yoksulu önemsemeyen verdiği sözleri tutmayan önceki dönemin projelerine konan ve tek dönemde projelerini tamamlayamayan 2 dönemini toplasanız 1 dönem etmeyen partilere oy vermektense tek dönemde Osmancık'ın bütün sorunlarını çözecek olan Zafer Partisine oy vermeye davet ediyorum.

“BELEDİYEDEKİ BÜTÜN USULSÜZLÜKLERİ GÖZLER ÖNÜNE SERECEĞİZ”

Biz başa geldiğimizde diğer partiler gibi geçmiş geçmişte kaldı deyip geçmişi ört pas etmek yerine belediyedeki bütün usulsüzlükleri gözler önüne sereceğiz.

Rantla, torpille işi olmayan Ülkücüleri ve Türk milliyetçilerini Zafer Partisine davet ediyorum. Biz, sırf belediyede işe girebilmek için kazanacağını düşündüğü partinin peşinde koşan kendini milliyetçi sanan sahtelerden oy istemiyoruz.

"FETÖ ARTIKLARINDAN DA OY İSTEMİYORUZ. BİZ "DEMLENENLER"DEN  OY İSTEMİYORUZ"

Fetö artıklarından da oy istemiyoruz. Biz "DEMlenenler"den  oy istemiyoruz; Biz Türkiye'ye ve memleketi Osmancık’a gönül vermiş böyle oyunlara göz boyamalara gelmeyecek güzel memleketimin milliyetçi insanlarından oy istiyoruz. ”dedi.

Başkan Adayı Gürkan Taha Fersiz sözlerini Hürriyet Kasidesinden; “Felek her türlü esbâb-ı cefâsın toplasın gelsin. Dönersek kahpeyiz millet yolunda bir azîmetten." alıntısı ile tamamladı.

Editör: İlkay Sever