Seçimlere çok iyi hazırlandıklarını belirten Başkan Adayı Kemal Arslan, Osmancık’ın yarınından endişe duymayan mutlu insanlar diyarı olacağını söyledi.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı ‘Osmancık’ta Değişim Vakti’ diyerek belediye başkanı adayı Kemal Arslan’ın ismini kamuoyuna duyurmalarının ardından zaman kaybetmeden seçim startını verdi.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için takvim yaklaşırken, İYİ Parti Osmancık İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarının startını Koyunbaba Türbesi önünde yapılan dua ile verdi. Başkan Adayı Kemal Arslan, belediye ve il genel meclisi üye adayları ve ilçe yönetimi türbe ziyaretinde seçimlerin Osmancık için hayırlı olmasını diledi. Ardından Asri Mezarlık’ta bulunan Şehit ve Gazi kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu.

Iyipartigazete

“OSMANCIK’TA AYRIMCILIĞA, KAYIRMACILIĞA SON VERİLECEK”

Beraberinde ilçe başkanı Avni Demirci ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Sefer Mustafa Boyacı ile gazetemizi de ziyaret eden Başkan Adayı Kemal Arslan projelerinden de bahsetti.

Seçime çok iyi hazırlandıklarını belirten Başkan Adayı Kemal Arslan, ilçeye iş , turizm ve üretim merkezleri yapacaklarını, Osmancık’ın yarınından endişe duymayan mutlu insanlar diyarı olacağını söyledi.

Osmancık’ta ayrımcılığa, kayırmacılığa, israfa son vereceklerini ifade eden Arslan ilçe insanının hayatını kolaylaştıracak projelerle geldiklerini belirtti.

Kemal Arslan1

İYİ PARTİ’DEN DAR GELİRLİLERE ARSA PROJESİ

Başkan Adayı Arslan, dar gelirli aileler için hazırladıkları arsa projesinin detaylarını da açıkladı.

Buna göre;

1-En az bir yıldır Osmancık’ta oturmak     

2- Ailenin gelirinin asgari ücretten fazla olmamak                 

3-Ikı yıl içerisinde belediyenin vereceği projeye uygun olarak bahçeli tek katlı ev yapılacak                            

4-Arsa tesliminden sonra 10 yıl satılamayacak.                

5-Bahcede araba garajı olacağı için park sorunu ortadan kalkacak          

6-İlk etapta 1000 arsa bir yıl içerisinde teslim edilecek.                               

 7-Arsalar 400 M2 olacak, fiyat 400.000 TL olacaktır. 

Seçimi kaybeden belediye başkanı milletvekiline çiçek fırlatıp hakaret etti Seçimi kaybeden belediye başkanı milletvekiline çiçek fırlatıp hakaret etti

Osmancık Belediye Başkanı Adayı Kemal Arslan, İYİ Parti projelerini sırayla açıklamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kemal Arslan1Kemal Arslan (1)Kemal Arslan (2)

Editör: Emel Şahiner