Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Baro Başkanlığı seçimini mevcut Başkan Turan Kalıpcı kazandı.

Amasya’da 16 yıldır tamamlanamayan üstgeçitte ağaçlar bitti Amasya’da 16 yıldır tamamlanamayan üstgeçitte ağaçlar bitti

Çorum Barosu’nun Olağan Genel Kurul Toplantısı, Atatürk Spor Salonu’nda Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 2 oturum halinde gerçekleşti. Genel Kurulda Av. Turan Kalıpcı ve Ercan Daşdan başkanlık için aday oldu.

Divan heyetinin belirlenmesinin ardından gelir-gider bilançoları, faaliyet ve denetim raporları ayrı ayrı ibra edilirken, başkan adayları dilek ve temenni bölümünde katılımcıları selamlama konuşması yaptı.

Seçimlerin geçildiği ikinci oturumda mevcut başkan Av. Turan Kalıpcı 302 alarak yeniden başkan seçilirken, Ercan Daşdan ise 167 oy da kaldı.

Baro Seçiminde Kalıpcı, Güven Tazeledi (3)

Av. Turan Kalıpcı başkanlığındaki Çorum Barosu Yönetim Kurulunda;  Av. Filiz Gözübüyüklü, Av. Avni Zafer Yamaner, Av. Can Arslan Kayalar, Av. Bekir Çetin, Av. Tuğrul Damar, Av. Gamze Gizem Abuhanoğlu, Av. Feyza Duğan, Av. Özge Nur Koyuncu, Av. Abdulbaki Kartancı ve Av. Burçak Taşdemir Kutu yer aldı.

Disiplin Kurulu Üyeleri: Adem İşli, Av. Elif Canbolat Göktepe, Av. Özlem Oral, Av. Yunus Emre Özdemir ve Av. Kübra Kazancı Tosun.

Denetleme Kurulu Üyeleri; Adem Oğuzhan Kaya, Av. Cengiz Ayvaz ve Av. Buket Tuncel Doğan’dan oluşurken Türkiye Barolar Birliği delegeliğine ise Neslihan Boyabatlı, Av. Ekrem Sülük ve Av. Vahap Uz.

Editör: İlkay Sever