Çorum'da 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen  Çorum Barosu Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Av. Turan Kalıpcı mazbatasını aldı.

Vali Çalgan’dan, yaralı tarım işçilerine hastanede ziyaret Vali Çalgan’dan, yaralı tarım işçilerine hastanede ziyaret

Adliyede düzenlenen törenle mazbatasını alan Av. Turan Kalıpcı ; " istemize göstermiş olduğunuz güven ve destekten dolayı her bir meslektaşıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün itibariyle mazbatamızı alarak göreve kaldığımız yerden devam ediyoruz. Seçim sürecinde yanımızda olan, görüşlerini paylaşan, önerileriyle katkıda bulunan tüm meslektaşlarımıza minnettarız. Birlikte mesleki sorunların çözümü, mesleğimizin daha ileriye taşınması ve meslektaşlarımızın haklarının korunması için çalışmaya devam edeceğiz.

Baro Başkanı Kalıpcı Mazbatasını Aldı (3)

Yeni dönemde de dayanışma içinde, mesleğimizin saygınlığını ve hukukun üstünlüğünü savunacağız. Hep birlikte daha güçlü, daha adil bir gelecek inşa edeceğimize olan inancımız tamdır.

Ayrıca mazbata törenimize katılım sağlayarak bizleri onure eden tüm meslektaşlarımıza, Çorum Adalet Komisyonu Başkanımız Hasan Öztürk’e , Çorum Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Mehmet Tahir Avcıbaşı’na ve seçim hakimimiz Orhan Özdemir’e teşekkür ediyoruz."dedi.

Baro Başkanı Kalıpcı Mazbatasını Aldı (1)

Editör: İlkay Sever