Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Ramazan etkinlikleri ve iftar yemeğine katılanlar meydana sığmadı. Binlerce vatandaş kurulan gönül sofralarını paylaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı.

Çorum'da elektrik trafosu yandı Çorum'da elektrik trafosu yandı

5 BİN KİŞİ KATILDI

Adliye binası yanında düzenlenen iftar yemeğine 5 binin üzerinde kişi katıldı. İftar yemeği öncesi vatandaşlar ney dinledi, çocuklara pamuklu şeker ikram edildi.

Yemek sonrası Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun birer konuşma yaptı.

Başkan adayı Kurşun, Osmancık’ın güzel, neşeli günlerine kavuşacağını belirterek; “Önümüzdeki mahalli idareler seçiminde nasip olurda göreve gelirsek bundan önceki dönemlerde yapmış olduğumuz faaliyetlerin daha da güzelini, daha da gelişmişlerini yapacağız.

Ak Parti’nin Iftarında Halk Meydana Sığmadı (2)

“TİCARİ BÖLGELERİMİZİ ARTIRACAĞIZ”

İstihdam diyeceğiz, OSB’nin2. etabını yapacağız. Bunu yaparken şunu ihmal etmeyeceğiz. Buraya tesadüfen gelmiş herhangi bir işletme değil biz bizzat buranın fizibilitesini yapmış yerel kaynaklarını işleyebileceğimiz fabrikaları getireceğiz. İstihdamla ilgili çok geniş çalışmalarımızı yapacağız.

Ticari bölgelerimizi artıracağız. Osmancık’ın kazanımlarını artıran 2 aks. Birincisi İstanbul yolu aksı, bu aksın ticari manada korunması gerekiyor ki biz bunu yapacağız. Burada yapacağımız düzenlemelerle ticaretini en üst seviyede işlemesi için elimizden geleni yapacağız.  

İkinci bir ticari aks oluşturuyoruz. O da İstanbul yolundan Adatepe’ye kadar nehrimizin iki tarafında yapacağımız uygulamalar. Burası sadece yeşil alanları ile bir yer olmayacak. Otelleri ve ticaret yerleri ile ikinci bir ekonomik ask olacak. Bunun girişimini yaptık Gemici tarafından en az 10 bin kişinin bulunduğu akşam sefalarını hatırlıyorsunuz mutlaka kaldığımız yerden devam edeceğiz. Irmak yatağı da hazırlandı, ikinci aks ticari alan olarak burayı hazırlayacağız.

Ak Parti’nin Iftarında Halk Meydana Sığmadı

TARİHİ KALEYE ASANSÖR

Kalemiz yeniden şenlenecek, Akşemseddin Medresesinin hemen yanında kaleye çıkış için bir asansör yapılacak. Bu asansör ile kalemizin alanını kullanma imkanımız olacak. Çay mahallemize geçen bir köprü de yaparak düzgün bir imar oluşturacağız.

“TURİZM VE TİCARET AKSI”

Paşa Hamamının restorasyonu konusunda da ehliyet sahibiyiz.  Daha önce İmaret ve Akşemseddin camimizin ve Osmancık evimizin restorasyonunu yaptırdım.  Bu dönemde de inşallah Paşa Hamamı, İbriktar Hazretleri Türbesinin müştemilatı ve restorasyonu yapılacak. Yani bir bu alanları da turizm ve ticaret aksı olarak buraları şenlendireceğiz.

Eserdarkursuniftar

ADATEPEYE KARAVAN PARKI

Zamanında Dursun Otuzbir vesile oldu Adatapeyi mesire alanı olarak yapmıştık şimdi de kamp ve karavan alanını buraya inşa edeceğiz. Gemici tarafı da o güzel günlerine neşeli günlerine tekrar kavuşacak.

Devlet Tiyatrolarını ilçe olarak ilk biz getirdik. İlk kültürel gezileri yaptık.  Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye Yüzyılına yakışır bir parçası olarak ekonomik, sosyal manada yapan bir Osmancık olarak üzerimize düşeni yapacak hedefimize doğru ilerleyeceğiz. ”dedi.

BİNLERCE KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin düzenlendiği iftar yemeğinde binlerce vatandaş aynı sofrada buluşurken Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’da çoşkulu kalabalığa seslenerek teşekkür etti.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, “Biz böylesi bir kalabalık hesap etmedik. 4 bin kişilik hazırlık yaptık. Yemek veremediklerimizden özür diliyorum. İnşallah belediyeyi aldığımızda yapacağımız şükür mevlidinde daha fazlası ile sizleri misafir edeceğiz. Rabbim sizlerden razı olsun. Siyasette hep destek olduğunuz hep yanımda oldunuz.  

“DÜNYANIN LİDERİNİ OSMANCIK’A GETİRECEĞİZ”

İnşallah bu seçimi aldığımızda bu meydana dünyanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı getireceğim.  Söz veriyorum. Bu şehri gösterecek tüm eksiklikleri yaptıracağım Cumhurbaşkanımıza.

Bu şehrin neye ihtiyacı varsa, 1 çakıl taşı demeden büyük küçük iktidar, muhalefet demeden tüm siyasilere kapımızı açtık ve herkese hizmet ettik.

Bu şehrin içme suyu arıtma tesisini de barajını da AK Parti biz yaptırdık yaptırmaya da devam edeceğiz. OSB’yide AK Parti yaptı, Koyunbaba Türbesini de restore ettiriyoruz, Irmak kenarını yeniden düzenleyeceğiz, O eski şaşalı günlerine döndüreceğiz.

Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (2)

“OSMANCIK’I YENİDEN ŞAHLANDIRIYORUZ”

Osmancık’ı yeniden şahlandırıyoruz, size de burada bize destek vermek düşüyor. Ben bu akşam ki kalabalıktan coşkudan sizin o desteği vereceğinize, inancım, güvencim sonuna kadar arttı.

Biz devletin arsalarına, belediyenin arsalarına TOKİ konutları yapacağız. Bu millet ne kadar istiyorsa o kadar TOKİ yapacağız.

Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (6)

“OSMANCIK’A SAVUNMA SANAYİ FABRİKASI YAPILACAK”

Bugüne kadar söylemedik buradan söylüyorum… Bakanlarla görüştük belediyemiz büyükçe bir savunma sanayine yönelik fabrika yapacak. Ve o fabrika da Osmancıklılar çalışacak. Biz belediyeyi aldığımızda bunun sözünü veriyoruz.

“BU ŞEHRİ BAŞTAN AŞAĞIYA İMAR VE İHYA EDECEĞİZ”

Bu şehri baştan aşağıya imar ve ihya edeceğiz. Osmancık’a kim ki bir çakıl taşının gelmesine engel oluyorsa namerttir, şerefsizdir, alçaktır.  Biz Osmancık için yatıyor, Osmancık için kalkıyoruz. Kim gelirse siyasetine bakmadan herkese hizmet ediyoruz.

“HERKESE HODRİ MEYDAN DİYORUM”       

Herkese de hodri meydan diyorum. Bana şunu yapmadılar diyorlarsa gelsin benden sorsun hesabını. Bu şehir yeniden AK partili belediye ile tanışacak. Desteklerinizle yeniden hizmet edeceğiz. Bu şehre gereken değeri, önemi vereceğiz. “diye konuştu.

Ak Parti’nin Iftarında Halk Meydana Sığmadı-1

Editör: İlkay Sever