Kanser ve Yaşam Projesi’ kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastalara ve hasta yakınlarına kanserde erken tanı ve teşhisi hakkında seminer verildi ve ardından da hep birlikte kahvaltı yapıldı.
Dernek Başkanı Bekir Şahin; programa gelen Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Milletvekili Sayın Mehmet Tahtasız, AK Parti İl Başkan Murat Günay, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Sağlık Müdür Vekili  Arif Pilgir, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür Vekili Dursun Çavdar ve dernek üyeleri , hastalar ve hasta yakınlarına teşekkür etti.
Dernek Başkanı Şahin; rahatsızlığı nedeni ile gelemeyen Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’ya, şehir dışında olmasından dolayı katılamayan Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya'ya da uzaktan sağladıkları destekleri için, ayrıca derneğin kurulduğundan beri yardımlarını esirgemeyen Cerit Köyü Muhtarı Metin Sözüdoğru, Prestij Mühendislik Sahibi Sayın Bekir Gül'e ve diğer hayırseverlere, kamu kurum ve kuruluşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederken,  desteklerin devamını da beklediklerini ifade etti.

Çorumlu kadınlar geleneği yaşatıyor! Çorumlu kadınlar geleneği yaşatıyor!

ddfc2cbc-4fd6-4a6d-b278-05fbb9c7563191774434-34cf-4e35-be63-98fce130de48

Editör: Eray Uzun