Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Ankara Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba bugün Osmancık’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

65. Hükümette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün Osmancık’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Fakıbaba, yapacağı birtakım ziyaretlerin ardından saat 11:00’da Saat Kulesi Meydanında İYİ Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Kemal Arslan ile vatandaşlara hitap edecek.

Ordu’da yeniden yapılan sayımlarda AK Parti’nin oyu arttı Ordu’da yeniden yapılan sayımlarda AK Parti’nin oyu arttı

İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Avni Demirci, Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Osmancık’ta ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Partimizin önemli isimlerinin bizlere destek için ilçemize gelmesi güç ve kuvvet verecektir. Tüm halkımızı saat 11:00’da Saat Kulesi Meydanındaki programımıza davet ediyoruz” dedi.

Ankara Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Osmancık’taki programının ardından saat 13:00’da da Dodurga’da Cumhuriyet Meydanında halka hitap edecek.

Editör: Emel Şahiner